Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Ο Απόστολος Κακλαμάνης στο Πλωμάρι


Την Παρασκευή 5/12/2008 στο καφενείο «Αθανασιάδειον» πραγματοποίησε ομιλία το ιστορικό στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη β’ Αθήνας, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος την τοπικής οργάνωσης του Πασοκ Πλωμαρίου. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος την τοπικής οργάνωσης, κ. Παναγιώτης Ανδριώτης ο οποίος άσκησε κριτική στην σημερινή Δημοτική αρχή και επισήμανε τα προβλήματα του τόπου μας, μετά το τέλος της ομιλίας του, δώρισε στον κ. βουλευτή την χειρόγραφη φυσική του Βενιαμίν του Λέσβιου και ένα χειρόγραφο σημείωμα του Γεώργιου Παπανδρέου, το οποίο είχε γραφτεί όταν ήταν Νομάρχης Λέσβου. Αργότερα μίλησε η πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Πασοκ στη Λέσβο και μετά είχε μια σύντομη ομιλία ο κ. Νίκος Σιφουνάκης (βουλευτής του Πασοκ στον νομό Λέσβου) και αμέσως μετά παρουσίασε τον προσκεκλημένο και του απεύθυνε το λόγο.

Ο κ. Κακλαμάνης φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε σε ιστορικές στιγμές του Γ. Παπανδρέου την εποχή που διετέλεσε Νομάρχης Λέσβου καθώς και στον Ανδρέα Παπανδρέου. Αναφέρθηκε και στον σημερινό ηγέτη του κόμματος με κολακευτικά λόγια και σχολίασε φυσικά τα επίκαιρα θέματα σχετικά με το βατοπέδιο και τις δημοσκοπήσεις και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την φιλοξενία και ευχήθηκε η Λέσβος να ξαναγίνει χρυσοπράσινη. Η αίθουσα του καφενείου ήταν γεμάτη και το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Νάσος Γιακαλής και άλλοι δήμαρχοι εκλεγμένοι με το Πασόκ από άλλους δήμους του νησιού μας. Επίσης στον εξωτερικό χώρο είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να ακούσει την ομιλία.

Πάντως θα πρέπει το Πλωμάρι να είναι όμορφο και καθαρό και τις 365 μέρες του χρόνου. Ανεξαρτήτου δημοτικής αρχής, συμβαίνει πάντα όταν έρχεται ένας επίσημος προσκεκλημένος, είτε πολιτικός είτε θρησκευτικός ηγέτης να βάφονται και να ασπρίζονται τα πεζοδρόμια και να καθαρίζονται οι δρόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: