Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τον μήνα Αύγουστο.

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Πόλιον» διοργανώνει εκδρομή στην Εκκλησία της Παναγίας της Κρυφτής, όπου θα τελεστεί θεία λειτουργία με δωρεάν μεταφορά με το τουριστικό πλοίο «Ασπασία» και αργότερα θα πραγματοποιηθεί μεσημεριανό γλέντι σε ταβέρνα της Μελίντας. Το πλοίο θα ξεκινήσει από την μαρίνα Πλωμαρίου το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 8:30 το πρωί και θα παραλάβει κόσμο και από την Μελίντα στις 8:45.
Ο Δήμος Πλωμαρίου και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου συνδιοργανώνουν την Κυριακή 10 Αυγούστου στην πλατεία Πλωμαρίου, μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό και καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση. Την παράσταση παρουσιάζει η κόρη του αείμνηστου, Άννα Μπιθικώστη (η οποία είναι συγγραφέας) , με τίτλο «Από το ημερολόγιό μου… Γρηγόρης Μπιθικώτσης 1922-2005» Τραγουδούν: Ελένη Δήμου, Σωτήρης Δόγανης, και η Αντιγόνη Μπουνά.

Χορευτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το χορευτικό συγκρότημα του Πλωμαρίου «Βενιαμίν Ο Λέσβιος» στις 11 Αυγούστου στην πλατεία με τίτλο : Μουσικοχορευτικό ταξίδι στον Ελληνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: