Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Η Πρόσκληση για την παρουσίαση της χειρόγραφης Φυσικής του «Βενιαμίν Του Λέσβιου».


Η Φυσική του Βενιαμίν του Λέσβιου.
Ο Νομάρχης Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο Δήμαρχος Πλωμαρίου κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης και το Δ.Σ. της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν Ο Λέσβιος» σας προσκαλεί, με ιδιαίτερη τιμή, να παραστείτε στην παρουσίαση της Ομοιογραφικής, Συλλεκτικής Αναπαραγωγής του χειρόγραφου της χειρόγραφης εισήγησης του σχολάρχη Γ. Α. Αριστείδη – Πάππη και της μονογραφίας του Αντώνη Ν. Ανδριώτη, ερευνητή του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας Κρήτης

«Η Θεωρία του Πανταχηκινήτου του Βενιαμίν του Λέσβιου», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008, στις 20:00, στην αίθουσα του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών (Ίδρυμα Βούρου – Ευταξία), Παπαρρηγοπούλου 5-7, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Για τη δημιουργία της Συλλεκτικής, Ομοιογραφικής (Facsimile) έκδοσης, θα μιλήσουν, οι κ. κ. Γεώργιος Κ. Κονταδάκης, Γενικός Διευθυντής και Νικόλαος Κομν. Χατζηγεωργίου, Διευθυντής Εκδόσεων.

Για την προσωπικότητα του Βενιαμίν του Λέσβιου και τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό, θα μιλήσουν ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής του Ινστιτούτου Νεοελληνικών σπουδών του Ε.Ι.Ε., κ. Πασχάλης Κιτρομηλίδης και ο καθηγητής της Κοινωνικής και Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Παναγιώτης Νούτσος.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 3645667, 6974 733499

Δεν υπάρχουν σχόλια: