Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής και Πλωμαρίτικοι Αντίλαλοι. Στηρίξτε μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 1975.


Κυκλοφόρησε το νέο περιοδικό των Πλωμαρίτικων αντίλαλων, αριθμός τεύχους 221. Το περιοδικό όπως είχα αναφέρει ξανά εδώ, εκδίδεται από το 1981, με 27 ολόκληρα χρόνια προσφοράς στον τόπο μας και στην ομογένεια. Καλό θα ήταν να δώσετε τις προτάσεις σας, για την βελτίωση του περιοδικού και του περιεχομένου του. Ήδη έχει αποφασίσει ο Σύνδεσμος, στο άμεσο μέλλον να τυπωθεί έγχρωμο. Είναι το πιο δυναμικό περιοδικό που εκδίδει Λεσβιακός Σύνδεσμος – Σύλλογος με πάνω από 900 συνδρομητές παγκοσμίως και από το καλοκαίρι υπάρχει και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, www.plomarion.com και είναι το μόνο που προσφέρει Online ανάγνωση.

Το πρόβλημα έλλειψης νέων ανθρώπων παραμένει. Όταν λέω νέους δεν εννοώ μόνο από τα 18 μέχρι τα 30 εννοώ και ανθρώπους έως 40-45 και μεγαλύτερους.

Ήδη μέσα από το περιοδικό έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, αναφέρω ότι στην περσινή κοπή επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Πρύτανης κ. Κ. Μουτζούρης και στην εκδήλωση παρευρεθεί και ο βουλευτής του Πασοκ κ. Ν. Σιφουνάκης. Επίσης έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία για την καθιερωμένη ουζομάζωξη, για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου πολιούχου του τόπου μας, σχεδιάζεται και αποκριάτικο πάρτυ – χοροεσπερίδα σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα από κοινού με τον Σύλλογο Παλαιοχωριτών Αθήνας. Καλό θα ήταν όσοι ζείτε στην Αττική να δώσετε το παρών στις εκδηλώσεις και να γνωστοποιήσετε σε συγγενείς και φίλους τις παραπάνω πληροφορίες. Περισσότερες λεπτομέρειες, νέα για τις επικείμενες εκδηλώσεις και πληροφορίες για εγγραφές νέων μελών θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.plomarion.com

Όσοι είστε χρήστες του Facebook, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ το group του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: