Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Αθλητικά : Μεγάλη νίκη του μπασκετικού Αιγέα κόντρα στον Αιολικό. Έκτροπα κόντρα στον Ποδοσφαιρικό Αιγέα.



Έκτροπα ενός ακόμα διαιτητή και πάλι εις βάρος του Αιγέα στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Δυστυχώς σε όλα σχεδόν τα εντός και εκτός παιχνίδια η διαιτησία είναι κόντρα στον Αιγέα. Θα πρέπει κάτι να γίνει γιατί έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα και επιβαρύνουν τη θέση μας και σε συνδυασμό με έναν μηδενισμό, η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα δεν είναι ικανοποιητική.

Από ότι διαβάσαμε αυτό που χάλασε το παιχνίδι κόντρα στη Θύελα, ήταν ένα πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας με αποβολή του τερματοφύλακα. Έγιναν κάποια επεισόδια και στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Γ. Χιωτέλης, με 9 παίχτες δεν υπήρχε ελπίδα πλέον για κάτι καλό. Σκορ ημιχρόνου 1-2, τελικό 1-5. Το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας, θα είναι δύσκολο κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας, που είναι πρώτη με στόχο την άνοδο, με προπονητή τον Γ. Μανούσο και 2 πρώην παίχτες του Αιγέα. Η Δόξα Πλαγιάς παίζει εκτός έδρας με τον Αχιλλέα.

Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ τα πράγματα είναι καλύτερα με μια νίκη σε δύο παιχνίδια και μάλιστα κόντρα στον Αιολικό μέσα στην Μυτιλήνη. Οι εφημερίδες της Λέσβου έγραψαν, ότι ο Αιγέας εντυπωσίασε κόντρα στον Αιολικό μέσα στην Μυτιλήνη, στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισής. Νίκη με σκορ 69-57 και ανάδειξη του Π. Λόυπου (παίχτη της ομάδα μας) με 35 πόντους ως καλύτερου παίχτη της αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: